Jeg brenner for at mødre og babyer skal få en god start på det nye livet sammen. Derfor har jeg samlet relevant informasjon og ressurser til deg og laget Babyportalen.no!

Her lærer du hvordan du kan bære babyen din og blir trygg på å bære riktig og trygt. Jeg veileder deg i barselgruppa vår om du har behov for det.

I tillegg har jeg fått med meg en gjeng eksperter og bidragsytere på ulike områder som er nyttig for deg som mamma! Ikke minst skape et inkluderende og oppløftende mødrefellesskap og barselgruppe på nett. Bli med i fellesskapet vårt.

Jeg vil være med
 

Babyportalen er det jeg skulle ønske jeg hadde for 6 år siden da jeg ble mamma for første gang og prøvde å finne ut av dette mammalivet. Jeg håper og tror at det kan være til hjelp og nytte for deg ogdin baby.

Babyportalen.no er en medlemsportal som er nettbasert hvor du får masse ressursvideoer! Her er det hovedtemaer bæring og babytegn, også har jeg fått med meg en flott gjeng med eksperter og bidragsytere innen temaer som tøybleier, amming, barnemat, trening og utfordringer vi møter på i mammalivet. Pluss mer som vil komme etterhvert!

For dette er bare starten!

Hvem er dette egentlig for? Det er for deg som er gravid, nybakt mamma eller kanskje mer erfaren, men som er nysgjerrig og som vil lære mer om disse temaene. Det er for deg som ønsker å ta bevisste valg som mamma, både når det gjelder miljø, men også for familien din og tilnærming til barnet.

Det handler ikke om å være en perfekt mamma, men å finne ut hva som funker for deg, din baby og din familie.

Vi har flere ting som skjer i portalen i løpet av måneden.

Som en bonus har jeg samlet sammen rabattkoder på ulike aktuelle nettbutikker og tjenester som jeg tror du som medlem vil ha nytte og glede av!

Du får en egen innlogging til portalen, en egen app og tilgang til vår Facebook-gruppe. Det er ingen bindingstid så du er med så lenge du ønsker.

Jeg håper vi sees i Babyportalen!

Å bli mamma for første gang...

Å bli mamma for første, andre eller kanskje syvende gang er like stort hver gang. Det kan være overveldende. Det kan være glede og frustrasjon. Kroppen er full av hormoner og følelser og det kan være ganske så forvirrende. Samtidig skal du finne ut av alt. Selv. Det er ikke alt du får lære på helsestasjonen eller sykehuset. Jeg vil gjøre det litt lettere for deg. Slik jeg ønsker det var da jeg ble mamma for første gang.

"Babyportalen er det jeg ønsket meg da jeg ble mamma for første gang. Jeg ville være en bevisst mamma, men måtte finne ut av ting selv. Nå får du det her."

 

Christina Eng Hauge 
- grunnlegger av Babyportalen
 
Jeg vil være med

Temabasert

I babyportalen finner du materiell tilpasset deg og din baby innenfor bla temaene babytegn, bæring, mammaliv, barnemat, amming og tøybleier.

Bæring

Du får instruksjonsvideoer om ulike bæretøy tilpasset forskjellige aldersgruppene og bæretøy. Du får også bæreveiledning fra meg i vår barselgruppe.

Babytegn

I tillegg til et minikurs om babytegn får du tilgang til mange sanger, leker, babytegnordboka og videoer med tips om hvordan bruke babytegn til de ulike aldersgruppene.

Minikurs

Du får tilgang til flere minikurs i Babyportalen! Babytegn, amming i bæretøy, babymassasje og tøybleiebruk.

Livesendinger

Hver måned er det en livesending med meg hvor jeg snakker om ulike temaer og svarer på spørsmål og veileder etter behov. En gang i måneden får vi besøk av en gjest som svarer på spørsmål.

Digitalte barseltreff og babysang

To ganger i måneden har vi uformelle og lavterskel digitale barseltreff og babysang. Så hyggelig å snakke og bli bedre kjent.

Medlemskap i babyportalen

299kr/mnd

Alt dette får du:

 • Medlemskap til fast lav månedspris
 • Aktuelle videoer for deg og din baby.
 • Tilgang på bæreveiledning
 • Privat innlogging til portalen
 • Babyportalen.no i en egen app
 • Barselgruppe på Facebook med fellesskap av mødre.
 • Digitale barseltreff og babysang.
 • Ressursvideoer og materiell om bæring, babytegn, tøybleier, amming, barnemat, barnebøker ++
 • Jevnlig på fyll av innhold
 • En livesending i måneden med Christina.
 • En livesending i måneden med besøk av månedens gjest.
 • Eksklusive rabattkoder
 • Ingen bindingstid
Jeg vil være med

Monica Kristoffersen-Skog

Ammeveileder

Christine Lystrup

Trening og kosthold

Mie Storbekken Lindstad

Bokentusiast

Cathrine Fiuren Taule

Tøybleieentusiast 

Anette Maria Thaulow

Bæreveileder

Amanda T. Reinholdtsen

Barnematentusiast

Hvordan ser det ut inni portalen?

Bli med på en guidet-tur inn i portalen! Klikk på videoen vedsiden av for å få en sniktitt på innsiden av babyportalen!

 

Unike rabattkoder

Du som er medlem får tilgang på unike rabattkoder hos aktuelle nettbutikker, kurs og tjenester hos flere av bidragsyterne! 

Solveig Bakke

For en førstegangsforelder som mistet barselgruppen pga covid-19, har babyportalen vært gull! Babyportalen er et ærlig sosialt samfunn, og man trenger ikke være best eller perfekt! Og det er så deilig! Her har alle en stemme, som blir hørt.
Det jeg er mest fornøyd med i babyportalen er det engasjementet som er i gruppen.

Det er så flott å ha ett sted å henvende seg når man lurer på noe.
Her får man svar, hjelp og tips fra, ikke bare andre i samme situasjon eller fra noen vært der, men også fra eksperter og personer med skyhøy kompetanse.

Babyportalen er et trygt sted å være og terskel for å stille spørsmål er lav!
Om man bare vil dele en opplevelse, en tanke eller erfaring er dette stede å gjøre det!

En annen ting som er veldig bra med babyportalen, er rett og slett Christina! Det er tydelig at hun har brukt tid på både innhold og samarbeidspartnere. Her kunne jeg sagt at det er det generelle innholdet som er bra, men Christina fortjener creds her! I babyportalen får man tips og veiledning ang bæring, amming, babymat, babytegn, tøybleier, mm.

Det er tydelig at Christina og hennes team er opptatt av god kvalitet. Det gjelder kvalitet på veiledning, råd, produkter, ja det meste! Og en ekstra bonus, man får rabatter på gode kvalitetsprodukter.

Månededens gjest!

For en fast sum i måneden får du tilgang til alt i portalen og hver måned får vi "besøk" av en ny gjest i barselgruppa. Som vil dele kunnskap innen for sitt fagområde og det blir mulig å sende inn spørsmål på forhånd.

Jeg vil være med

Babylykke?

Du har vært igjennom det tøffeste og råeste du noen gang vil gjøre. Du har født ett barn! Uansett hvordan det kom til verden så har du livnært babyen med kroppen din i ni måneder og nå har babyen havnet på utsiden. Den lille bløte, myke, hårete, klissete lille lykkeklumpen ligger på brystet ditt.

Etter et par dager på barsel så putter du hen i bilstolen og tar hen med hjem.

Sånn.
Da kan babylykken starte.
For det er vel sånn?
Når lille har kommet seg trygt ut og hjem og mamma er i permisjon, da starter lykketilværelsen.

Det trodde jeg første gang jeg ble mamma for 6 år siden. For noen føles det nok sånn: lykkeboble og kosemose på rosa skyer. 🥰

Og det er fint det! 💖

Men for meg var det mere gråe skyer. 🌧

Jeg fant liksom ikke ut av ting.
Jeg Googla... 🧐
Leste på forum.. 😬
Strevde.. 😰
Fikk ikke til.. 🥺
Visste ikke om... 😕
Kjente ingen som... 😔

Kanskje du kjenner deg igjen? Og kanskje ikke?

Jeg kan ikke love kosemose og rosa skyer, men jeg lover å gi deg redskaper og verktøy så du kan ta fatt på denne oppgaven som mamma forhåpentligvis på en enklere måte enn meg.

I Babyportalen.no har jeg samlet masse nyttig informasjon og videoer fra flotte eksperter og bidragsytere.

Vi tar opp temaer som:

- Hvilke bæretøy skal jeg velge og hvordan bruke dem? Jeg har laget bærevideoer med grundige og raske demoer.

- Amming, amming i bæretøy, flaskemating og babymat.

- Hvordan ta vare på seg selv både fysisk og psykisk i mammalivet 💛

- Minikurs i babytegn og tøybleiebruk og mer.

De temaene jeg savnet å lære om da jeg ble mor første gang har jeg samlet her. Pluss mye mer som er på vei! 

Det er min barselgave til deg. 💛
Jeg håper du blir med?

Vil du bidra?

Driver du nettbutikk, tjeneste eller er fagperson på et baby/mammarelatert område? Vil du bidra med rabatter, kunnskap, ressurs eller annet?

Ta kontakt med Christina på: [email protected]

Rikke Madsen

"Jeg vil absolutt anbefale babyportalen.no til andre mammaer"

Kristin Laundal Tagholdt

"Babyportalen oser av omsorg for både mamma og mini"