Å bli mamma for første gang...

Å bli mamma for første, andre eller kanskje syvende gang er like stort. Det kan være overveldende. Det kan være glede og frustrasjon. Kroppen er full av hormoner og følelser og det kan være ganske så forvirrende. Samtidig skal du finne ut av alt. Selv. Det er ikke alt du får lære på helsestasjonen, sykehuset eller google. Jeg vil gjøre det litt lettere for deg. Slik jeg ønsker det var da jeg ble mamma for første gang.

 

Velkommen til babyportalen!

Babyportalen er det jeg skulle ønske jeg hadde for 6 år siden da jeg ble mamma for første gang og prøvde å finne ut av dette mammalivet.

Jeg heter Christina, er tobarnsmamma og jobber som bæreveileder i babyportalen og som babytegn kursholder. Selv slet jeg med fødselsdepresjon med min eldste sønn, jeg fant ikke ut av bæringen, jeg strevde med ammingen og følte meg mye alene og låst hjemme.

Slik vil jeg ikke at det skal være for deg. Derfor har jeg laget babyportalen.

Babyportalen er en medlemsportal, ressursbank og mammafellesskap! Her lærer du om temaer som bæring og babytegn, amming, barnemat, trening, babyens utvikling, graviditet og fødsel, søvn for babyer.

Hver måned har vi digitale babysangsamlinger og barseltreff, vi har livesending og spørretime med meg og vi får besøk av månedens gjest som er ulike eksperter innenfor mamma og babytemaer.

Men hvem er dette egentlig for? Det er for deg som er gravid, nybakt mamma eller kanskje mer erfaren, men som er nysgjerrig og som vil lære mer om disse temaene. Det er for deg som ønsker å ta bevisste valg som mamma når det gjelder tilknytning, familie, miljø og tilnærming til barnet.

Det handler ikke om å være en perfekt mamma, men å finne ut hva som funker for deg, din baby og din familie. Du får ingen oppskrift, men du får ingredienser til å lage din egen.

Som en bonus har jeg samlet sammen rabattkoder på ulike aktuelle nettbutikker og tjenester som jeg tror du som medlem vil ha nytte og glede av!

Du får en egen innlogging til portalen, tilgang i en app og ikke minst får du en flott barselgruppe på nett.

Vi er en gjeng mammaer som vil hverandre godt, støtter og oppmuntrer hverandre til å være gode nok. Her er det også rom for deg.

Jeg håper vi sees i Babyportalen!

Baby og mor

I babyportalen finner du materiell fra en rekke bidragsytere og eksperter tilpasset deg og din baby. Innenfor temaer som babytegn, bæring, barnemat, amming og tøybleier.

Bæring

Du får instruksjonsvideoer om ulike bæretøy tilpasset forskjellige aldersgruppene og bæretøy. Du får også bæreveiledning fra meg i vår barselgruppe.

Babytegn

I tillegg til et minikurs om babytegn får du tilgang til mange sanger, leker, babytegnordboka og videoer med tips om hvordan bruke babytegn til de ulike aldersgruppene.

Unikt fellesskap

I Babyportalen har vi stort fokus på fellesskap. Vi har en digital barselgruppe, med digitale barseltreff og babysang. Vi støtter og oppmuntrer hverandre til å være gode nok mammaer.

Livesendinger

Hver måned er det en livesending med meg hvor jeg snakker om ulike temaer og svarer på spørsmål og veileder etter behov. En gang i måneden får vi besøk av en gjest som svarer på spørsmål.

Digitalte barseltreff og babysang

To ganger i måneden har vi uformelle og lavterskel digitale barseltreff og babysang. Så hyggelig å snakke og bli bedre kjent.

"Jeg brenner for at mødre og babyer skal få en god start på det nye livet sammen."

Christina Eng Hauge
- grunnlegger av Babyportalen 

Ja, jeg vil bli medlem

"Babyportalen er det jeg ønsket meg da jeg ble mamma for første gang. Jeg ville være en bevisst mamma, men måtte finne ut av ting selv. Nå får du det her."

Christina Eng Hauge 
- grunnlegger av Babyportalen

Jeg vil være med

Ingen binding

349 kr

pr måned

  • Fast lav månedspris
  • Ingen binding
Jeg er med!

Spar 450

1.644

6 måneder - 274 kr i mnd

  • Spar 450 kr
  • Få tilgang i seks måneder
  • Perfekt barselgave!
Jeg er med!

Månededens gjest!

Hver måned får vi "besøk" av en ny gjest og ekspert i barselgruppa vår. Som vil dele kunnskap innen for sitt fagområde. Du som medlem får mulighet til å sende inn spørsmål på forhånd.

Unike rabattkoder

Du som er medlem får tilgang på unike rabattkoder hos aktuelle nettbutikker, kurs og tjenester.

Babylykke?

Du har vært igjennom det tøffeste og råeste du noen gang vil gjøre. Du har født ett barn! Uansett hvordan det kom til verden så har du livnært babyen med kroppen din i ni måneder og nå har babyen havnet på utsiden. Den lille bløte, myke, hårete, klissete lille lykkeklumpen ligger på brystet ditt.

Etter et par dager på barsel så putter du hen i bilstolen og tar hen med hjem.

Sånn.
Da kan babylykken starte.
For det er vel sånn?
Når lille har kommet seg trygt ut og hjem og mamma er i permisjon, da starter lykketilværelsen.

Det trodde jeg første gang jeg ble mamma for 6 år siden. For noen føles det nok sånn: lykkeboble og kosemose på rosa skyer. 🥰

Og det er fint det! 💖

Men for meg var det mere gråe skyer. 🌧

Jeg fant liksom ikke ut av ting.
Jeg Googla... 🧐
Leste på forum.. 😬
Strevde.. 😰
Fikk ikke til.. 🥺
Visste ikke om... 😕
Kjente ingen som... 😔

Kanskje du kjenner deg igjen? Og kanskje ikke?

Jeg kan ikke love kosemose og rosa skyer, men jeg lover å gi deg redskaper og verktøy så du kan ta fatt på denne oppgaven som mamma forhåpentligvis på en enklere måte enn meg.

I Babyportalen.no har jeg samlet masse nyttig informasjon og videoer fra flotte eksperter og bidragsytere.

Vi tar opp temaer som:

- Hvilke bæretøy skal jeg velge og hvordan bruke dem? Jeg har laget bærevideoer med grundige og raske demoer.

- Amming, amming i bæretøy, flaskemating og babymat.

- Hvordan ta vare på seg selv både fysisk og psykisk i mammalivet 💛

- Minikurs i babytegn og tøybleiebruk og mer.

De temaene jeg savnet å lære om da jeg ble mor første gang har jeg samlet her. Pluss mye mer som er på vei! 

Det er min barselgave til deg. 💛
Jeg håper du blir med?

Jeg vil være med

Vil du bidra?

Driver du nettbutikk, tjeneste eller er fagperson på et baby/mammarelatert område? Vil du bidra med rabatter, kunnskap, ressurs eller annet?

Ta kontakt med Christina på: [email protected]