Forstå babyen din før den kan snakke

Få en morsommere hverdag med bruk av babytegn

 
Ja, jeg vil bli en babysnakker!

00

DAGER

00

TIMER

00

MIN

00

SEK

Kan babyer snakke?

Tenk deg at du kan stille babyen din dette spørsmålet:
Vil du ha mer melk? For så å faktisk få et svar.

Tenk deg at du kan slippe frustrasjon og gråt i hverdagen forårsaket av misforståelser.

Tenk deg at babyen din kan gjøre seg forstått og fortelle deg hva han eller hun føler, ønsker og tenker på. Hadde ikke det vært fantastisk? 


Med babytegn gir du babyen din mulighet til å dele sine tanker, følelser og behov med deg på en helt unik måte! 

Få kurset i en egen App

Du får tilgang til kurset i et helt år fra kursstart og mulighet for kurset i en egen App på telefonen din! Se det når du er på trilletur eller ligger å ammer.

Personlig veiledning

Du fellesskap med de andre Babysnakkerne og personlig veiledning av meg. Vi har ukentlige live spørretimer hvor du kan stille spørsmål og jeg svarer deg live.

Når og hvor du vil

Babysnakk er et nettbasert babytegnkurs, du får en personlig innlogging med tilgang på alt kursmateriell. Der kan du se alt når du vil og hvor du vil.

Over 300 tegn

Seks moduler med nyttig tips, over 300 babytegn videoer. Mange sanger og leker med babytegn. Og noen supre bonuser. 

Resultatene du vil få:


Du lærer det du trenger for å lykkes med babytegn hjemme

 

Du får toveis-kommunikasjon med din baby

 

Du får oppleve barnets verden på en ny måte!

 

Du får en morsom og nyttig aktivitet å gjøre sammen med hele familien

 

Babyen din kan gjøre seg forstått med tegn.

 

Mindre frustrasjon og misforståelser i hverdagen

 

Du gir babyen din en språklig kickstart!

 

Ja, takk!
 

Jeg var litt usikker før jeg meldte meg på babytegnkurset, men fytti, så glad jeg er for at jeg gjorde det! Babyen min er for liten til å kunne bruke tegn selv ennå, men likevel føler jeg at vi allerede har stor nytte av kurset. Permisjonshjernen min har også blitt veldig glad for å få noe konkret å jobbe med - det er rett og slett gøy å "pugge" tegn. At kurset er online er en stor fordel, man kan se foredragene og filmene når det passer, og man kan repetere så mange ganger man vil. Livesendingene gjør at man får svar på det man lurer på underveis. Jeg har stor tro på at det jeg har lært nå vil gjøre at babyen min og jeg vil forstå hverandre bedre på et tidligere tidspunkt enn uten, og jeg er veldig glad for at jeg fikk den muligheten!

Cecilia 
Deltager på Babysnakk

Mest populær

2.990

KJØP NÅ

Delbetal

1.000 x 3mnd

KJØP NÅ
 

Hvordan virker babytegn?

Babyer helt ned i 4 måneders alderen kan forstå og respondere på tegn! Babyer på 6 måneder kan kommunisere tilbake på tegn! De fleste babyer som er vant til babytegn bruker det selv ved 10 måneders alder. Hvordan er dette egentlig mulig?

For å kunne uttale ord må man beherske en utrolig finmotorikk og kontroll av stemmebånd, tunge og munn. Dette er sjelden på plass før barnet er rundt 2 år. Gjerne senere enn dette også.

Når vi bruker babytegn bruker vi større muskelgrupper. Noe av denne motorikken er faktisk medfødt! Som det å åpne og lukke hånden - griperefleksen! Bli med på Babysnakk og lær hvordan du kan få toveissamtaler med babyen din hjemme!

#denfølelsen

Adam er tydelig misfornøyd, «klager» og kaver med armer og ben. Jeg spør om han vil ha melk, med stemme og babytegn. Han oppfatter hva jeg sier og søker mot brystet. Jeg gjentar tegnet og gir han brystet, kavingen gir seg og han roer seg.

#denfølelsen når barnet oppfatter babytegn og begynner å gjøre det selv! Den kan bare ikke beskrives, den må oppleves.

Hvordan du skal legge merke til om babyen din responderer på ulike tegn og hvordan oppfatte babyens første tegn?

Det lærer du på Babysnakk kurset.

Jeg vil bli en babysnakker
 

Jeg er veldig glad jeg ble med på babysnakk-kurset! Det er morsomt å lære babytegn, og enda morsommere å bruke det med babyen, uavhengig om hen forstår det eller ikke enda. Nå har jeg lært det som trengs for å kunne begynne å kommunisere med babyen enda tidligere enn ellers, og etter hvert vil forhåpentligvis også babyen kunne formidle noen av sine behov og tanker, som jeg ikke ville ha forstått uten bruk av babytegn. Det ser jeg for meg vil være til stor nytte for både meg og babyen.

Kristin
-Deltager på Babysnakk

Er vi like?


Hvis du som meg syns at barseltiden kan føles utfordrende og litt ensom til tider. Hvis du også syns det kan være vanskelig å forstå hva babyen vil når han eller hun gråter. Hvis du ønsker å få noe mer ut av småbarnsperioden og gi babyen din et godt språkgrunnlag. Så er vi ganske like du og jeg.  
 
Jeg var nybakt mamma og skulle klare alt, men det gjorde jeg ikke. I det stille slet jeg med fødselsdepresjon og følte meg som en dårlig mor. En av tingene som hjalp oss i hverdagen var da vi begynte å bruke babytegn og kunne kommunisere sammen. Da skjedde den store endringen for meg. Plutselig følte jeg at jeg mestret å være mamma, plutselig kunne vi kommunisere SAMMEN!  

Ja, vi er like <3

Hvem er jeg?

Jeg er lidenskapelig opptatt av å hjelpe familier med å lære og å bruke babytegn, slik at de kan kommunisere sammen og redusere stress, gråt og frustrasjon i hverdagen!

Jeg mamma til Leon(2014) og Adam(2019) og gift med Eirik. Jeg er utdannet pedagog og studert tegnspråk. Før jeg fikk min eldste sønn jobbet jeg i barnehage for døve og hørselshemmede barn. Til sammen har jeg over 7 års erfaring med bruk av tegn med barn og babyer. 

Jeg er den i Norge med lengst og bredest erfaring med bruk av babytegn både som mamma og kursholder. 

Babysnakk kurset er for deg som...

 • Vil oppleve å kunne kommunisere med din baby på en unik måte!
 • Vil redusere gråt og frustrasjon.
 • Vil slippe å gjette hva babyen prøver å fortelle deg.
 • Syns at foreldrelivet skal være gøy. 
 • Vil gi babyen din språklige verktøy og fordeler.
 • Vil gi babyen din mulighet til å gjøre seg forstått.  
 • Syns det er spennende å lære noe nytt.
 • Vil kommunisere tMED babyen din. 
 • Vil være en del av et positivt og motiverende felleskap. 
 • Har baby mellom 0-24 måneder(eller i magen).
 • Vil ha en morsom aktivitet for HELE familien

Slik er modulene lagt opp:

Modulene er lagt opp på en hensiktsmessig måte for deg og ditt barn, slik at du ikke skal bli overveldet. Men lære steg for steg. Hver modul inneholder noe teori og læring om babytegn med nyttige tips og triks. Samt også praktiske videoer med babytegn-videoer delt opp i kategorier, sanger, leker, utforsk selv og eventyr.

Modul 1:

Hva er babytegn?

Hvorfor bruke babytegn?

Naturlige tegn – hva er det?

Lær tegn:

- Dagligdagse tegn

- Familie

Lek - Lys av/på

Sang - fly og bil

Modul 2:

Hvordan bruke babytegn?

Behovsbasserte og

betydningsfulletegn

Mer og ferdig

Lær tegn:

- På badet og dyr

Lek - Mer!

Sang - God morgen alle sammen

Modul 3:

Når bruke tegn?

Vanlige utfordringer

7 råd om babytegn

Lær tegn:

- Følesler

- Leke

Lek - Den treffer

Sang – Bæ bæ lille lam

Modul 4:

Barnet begynner å forstå tegn

Barnet begynner å kommunisere

Lær tegn:

- Mat

- På kjøkkenet

Lek – Hvor er?

Sang - Bjørnen sover

Modul 5:

Navntegn

Andre trygghets personer

Lær tegn:

- Ut på tur og kjøretøy

- Kropp og bevegelse

Utforsk - hendene

Sang - Lille Petter edderkopp

Modul 6:

Virkemidler og Historiefortelling

Eventyr - Bukkene bruse

Lær tegn:

- Barne-tv og eventyr

- Klær og farger

Utforsk – Ut på tur

Sang – Jeg gikk en tur på stien

Garanti!

Jeg vet at du vil få super utbytte og lære masse av kurset og jeg er så sikker på dette at du får 14 dagers fornøyd garanti eller pengene tilbake!

"Jeg er en mer observant mamma med babytegn."

Cecilia er en Babysnakker med en baby på 6 måneder. Hun sier hun oppfører seg annerledes med babytegn enn uten!

 

Tora

Det mest positive med kurset var å få veiledning. Jeg har prøvd å lære meg babytegn på egenhånd tidligere, men det blir som med mye annet: man glemmer det litt i hverdagen. Det å få gode videoer, ha en gruppe å dele erfaringer med og at du, Christina, er så flink og tilstede med livesendinger har gitt oss veldig mye motivasjon og læring. 

Ida

Vi var på kurs med Christina da vår eldste datter var ca 6 mnd. Vi hadde veldig god erfaring med babytegn med henne og startet med en gang med vår andre datter. Min andre datter er nå 1 år neste uke og bruker flere tegn daglig. Ferdig, melk, katt, hund, sove, spise, drikke, er bare de jeg kommer på i farten som hun bruker veldig mye. Jeg er superfornøyd med kurset vi var på! Takk for engasjementet ditt!

Kristin

Jeg synes hele kurset har vært positivt :) Det er flott med videoer, og hvordan du deler opp temaene. Livesendinger på Facebooksiden synes jeg også er veldig fint. Det mest positive må kanskje være det å lære tegn vi kan bruke for å kunne kommunisere tidligere med babyen.

Hva får du på onlinekurset?

Du får en personlig innlogging for deg og din partner med tilgang på en kursside. Der inne har jeg laget en verden av babytegn. Der får du treningsvideoer hvor du lærer tegn, videoer med sanger på babytegn, nedlastbart materiale, og masse nyttig input om hvordan du skal lykkes med tegn! Du får til sammen 6 moduler over 6 uker. 
 
Det beste av alt er at du kan se kurset når det passer deg! Når babyen har sovnet på fanget i melkekoma eller i "frimerke" perioder. Også når babyen er våken og fornøyd kan dere synge og leke sammen på tegn med meg.

Du trenger ikke å måtte styre for å time soving og mating for å rekke å komme deg ut og være med på kurs. Men du får allikevel et supert fellesskap med andre deltagere på kurset gjennom vår lukkede Facebook gruppe. Der motiverer vi hverandre, dele utfordringer og seiere!

Og kanskje noe av det viktigste du får med deg er personlig veiledning fra meg. Jeg er live i gruppa en gang i uka gjennom kursperioden og svarer på spørsmål og veileder deg. 

Ja, meld meg på

Mest populær

2.990

KJØP NÅ

Delbetal

1.000 x 3mnd

KJØP NÅ