"Kom i gang med babytegn" E-bok

Kjøp e-boka om babytegn

Bli inspirert!

I e-boka "Kom i gang med babytegn" lærer du om babytegn, tegnspråk og tegn til tale. Du lærer om hvorfor babytegn er med på å booste språkutviklingen til barnet ditt. Hvordan tegn kan gi tidligere kommunikasjon og språk. 

Du lærer om naturlige tegn og hvordan du kan ta nytte av det når du vil bruke tegn selv. Du lærer om hvem babytegn passer for (se utdrag lenger ned). 

Jeg gir deg tre enkle gode start tips slik at du enklere lykkes med tegn. Samt tips om nyttige ressurser du kan bruke tegn til. 

Babytegn til måltider har vært super viktig for oss. Jeg skriver om hvordan du kan bruke babytegn til måltider til ulike aldre. 

Du får litt info om mitt Babysnakk kurs og hele 8 inspirerende babytegn historier fra andre foreldre som bruker babytegn! 

Jeg har også lagt med noen fine bonuser til deg:

  • I begynnelsen - notatside noter hvor dere er i starten av deres babytegnreise.
  • Sjekkliste - sjekk om barnet er klar for å bruke tegn.
  • Babytegn historie side - skriv deres egen babytegn historie.
  • Ti tegn plakat

Disclamer: Dette er ikke en ordbok med bilder av mange tegn, men du lærer det du trenger for å komme i gang med å bruke babytegn.

Kjøp e-bok om babytegn

Utdrag fra boka

 

Hvem er Christina?

Jeg er brenner for å lære foreldre og barnehageansatte til å bruke tegn med babyer og småbarn.

Slik at de kan kommunisere sammen og redusere stress, missforståelser og frustrasjon i hverdagen.

Jeg mamma til Leon (2014) og Adam (2019) og gift med Eirik. Jeg er utdannet pedagog og har studert tegnspråk. Før jeg fikk min eldste sønn jobbet jeg i barnehage for døve og hørselshemmede barn.

Til sammen har jeg over 8 års erfaring med bruk av tegn med barn og babyer.